Τριβέλι alla puttanesca
Υλικά
Εκτέλεση
-
Βράζω τις βίδες σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάω ½ φλιτζάνι νερό από την κατσαρόλα, τις στραγγίζω και τις διατηρώ ζεστές.
-
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε ένα γουόκ βάζω το βούτυρο να ζεσταθεί καλά. Ρίχνω τα ντοματίνια και σοτάρω για 6-8 λεπτά, ανακινώντας τακτικά το τηγάνι, μέχρι να «σκάσουν». Προσθέτω τον πελτέ, τις ελιές, τις πιπερίτσες και το νερό που έχω κρατήσει από το βράσιμο των ζυμαρικών. Μαγειρεύω για 1-2 λεπτά και προσθέτω τις βίδες, την κάππαρη και τις αντζούγιες. Αλατοπιπερώνω και ανακινώ καλά το τηγάνι μέχρι να αναμειχθούν όλα τα υλικά.
-
Αδειάζω σε μια μεγάλη πιατέλα, σκορπίζω μπόλικη, φρέσκια ρίγανη και πασπαλίζω με μπόλικο σκληρό τυρί. Σερβίρω αμέσως.
User Reviews
Tastes great!