προορισμός…γεύση!

Τορτελίνια με προσούτο και μανιτάρια ξυδάτα

0 Add to Favorites
Prep Time 40 mins Cook Time 10 mins Total Time 50 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4

Υλικά

Για τα μανιτάρια

Εκτέλεση

Video
Off On

Για τα μανιτάρια

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζω όλα τα υλικά εκτός από τα μανιτάρια και τα αφήνω να πάρουν βράση σε δυνατή φωτιά. Ρίχνω τα μανιτάρια και τα βράζω μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. Αποσύρω από τη φωτιά, τα αφήνω να μισοκρυώσουν και τα κόβω σε κομμάτια.

Για τα τορτελίνια

  1. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνω τα τορτελίνια και τα βράζω σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας. Τα σουρώνω και τα διατηρώ ζεστά.

  2. Βάζω ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ζεσταίνω το ελαιόλαδο. Ρίχνω τα φύλλα του δεντρολίβανου και μετά από ένα λεπτό ρίχνω τα τορτελίνια και τα μανιτάρια. Ανακινώ το τηγάνι για να ανακατευτούν και αποσύρω από τη φωτιά. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: τορτελίνια, προσούτο, μανιτάρια,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *