Τηγανιά με αρνίσια συκωταριά και γλυκάδια
Υλικά
Εκτέλεση
-
Βάζω μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνω την συκωταριά. Την αφήνω να βράσει για 8-10 λεπτά. Την βγάζω σε ένα σουρωτήρι και την αφήνω να κρυώσει.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι, καθαρίζω τα νεύρα και τις μεμβράνες και την κόβω σε μικρά κομμάτια. -
Βάζω ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ζεσταίνω το ελαιόλαδο. Ρίχνω το κρεμμύδι, αλατίζω και σοτάρω για 2-3 λεπτά. Προσθέτω το σκόρδο και μετά από 1 λεπτό, ρίχνω την ψιλοκομμένη συκωταριά, τα γλυκάδια, την πάπρικα και το κοκκινοπίπερο. Αλατίζω και σοτάρω για 15-18 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσουν. Σβήνω με το κρασί και μαγειρεύω για 6-8 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
-
Αποσύρω από τη φωτιά, προσθέτω το δεντρολίβανο και σερβίρω αμέσως.