προορισμός…γεύση!

Σπαραγγόσουπα βελουτέ

Σπαραγγόσουπα βελουτέ

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 15 λεπ Cook Time 5 λεπ Total Time 20 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Κόβω και πετάω τις σκληρές άκρες των κοτσανιών των σπαραγγιών. Με το εργαλείο που ξεφλουδίζω τα λαχανικά καθαρίζω τα σπαράγγια, όπως καθαρίζω τα καρότα και κόβω κάθε σπαράγγι στη μέση.

  2. Βάζω το ζωμό να βράσει σε μια κατσαρόλα και, όταν κοχλάσει, ρίχνω τα σπαράγγια και τα βράζω για 4 – 5 λεπτά. Τα στραγγίζω (κρατάω όσο ζωμό έχει περισσέψει) και τα πολτοποιώ στο μπλέντερ μαζί με το γάλα, αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Αν το μείγμα είναι σφικτό, προσθέτω λίγο από το ζωμό που έμεινε από το βράσιμο των σπαραγγιών. Η σούπα πρέπει να είναι λεία και μέτρια υδαρής.

  3. Τη μοιράζω σε μπολάκια ή σε βαθιά πιάτα και σε κάθε μερίδα ρίχνω λίγο γάλα και από 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: σπαραγγόσουπα βελουτέ

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Terrific

  1. germar

    Terrific