Σπαγγέτι με λουκάνικο Ευρυτανίας, μανιτάρια και δυόσμο
Υλικά
Εκτέλεση
-
Βράζω τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό, για όσο διάστημα αναγράφεται στη συσκευασία τους. Κρατάω 2 φλυτζάνια από το νερό του και στραγγίζω τα σπαγγέτι.
-
Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρω τα μανιτάρια, για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να πιουν τα υγρά που θα βγάλουν, να στεγνώσουν και να ροδίσουν ελαφρά. Προσθέτω τα λουκάνικα και συνεχίζω το σοτάρισμα για 5 λεπτά ακόμα μέχρι να πάρουν χρώμα. Χαμηλώνω τη φωτιά και προσθέτω το σκόρδο, τις λιαστές ντομάτες και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1 - 2 λεπτά ακόμη, ανακατεύοντας και νοστιμίζω με αλάτι και πιπέρι.
-
Προσθέτω τα στραγγισμένα σπαγγέτι, το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το νερό που έχω κρατήσει από το βράσιμο των σπαγγέτι. Ανακατεύω απαλά μέχρι να καλύψω όλα τα σπαγγέτι με το γιαούρτι και τη μουστάρδα και «μπερδευτούν» με τα άλλα υλικά.
Πασπαλίζω με το δυόσμο και σερβίρω.
User Reviews
❤️ ❤️ ❤️