Σορμπέ Pina Colada
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Καθαρίζω τον ανανά, τον κόβω σε κομμάτια και το βάζω σε ένα μπολ. Βάζω το μπολ στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά (μπορείτε να τον βάλετε από το προηγούμενο βράδυ).
-
Βγάζω τον ανανά από την κατάψυξη και τον ρίχνω στο μπλέντερ. Προσθέτω και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιώ μέχρι να δημιουργηθεί ένας παχύρρευστος χυλός.
-
Μεταφέρω το μείγμα σε μεταλλικό μπολ, το σκεπάζω και το βάζω στην κατάψυξη για 4 ώρες.
Σερβίρω με φέτες λάιμ και λίγο σιρόπι γρεναδίνης.