Πένες με τόνο, κάπαρη και ελιές
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Βάζω το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί. Ρίχνω το κρεμμύδι και σοτάρω για 2-3 λεπτά. Ρίχνω το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη. Πασπαλίζω με την πάπρικα και ρίχνω τη σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνω και προσθέτω το ζωμό.
-
Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτω τις πένες. Ανακατεύω καλά και αφήνω να μαγειρευτούν σκεπασμένα για 10 λεπτά.
-
Στραγγίζω τον τόνο σε ένα σουρωτήρι από το λάδι ή το νερό που περιέχουν.
Ξεσκεπάζω το τηγάνι και ρίχνω την κάπαρη, τις ελιές, το τυρί κρέμα και τον τόνο. Ανακατεύω καλά και προσθέτω φρέσκια ρίγανη. Ανακατεύω καλά και σερβίρω αμέσως.