προορισμός…γεύση!

Πένες με τόνο, κάπαρη και ελιές

0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 15 mins Total Time 25 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 2

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί. Ρίχνω το κρεμμύδι και σοτάρω για 2-3 λεπτά. Ρίχνω το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη. Πασπαλίζω με την πάπρικα και ρίχνω τη σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνω και προσθέτω το ζωμό.

  2. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτω τις πένες. Ανακατεύω καλά και αφήνω να μαγειρευτούν σκεπασμένα για 10 λεπτά.

  3. Στραγγίζω τον τόνο σε ένα σουρωτήρι από το λάδι ή το νερό που περιέχουν.
    Ξεσκεπάζω το τηγάνι και ρίχνω την κάπαρη, τις ελιές, το τυρί κρέμα και τον τόνο. Ανακατεύω καλά και προσθέτω φρέσκια ρίγανη. Ανακατεύω καλά και σερβίρω αμέσως.

Keywords: πένες, πέννες, τόνος, κάπαρη, ελιές, μεσογειακό, εύκολο, γρήγορο, τυρί κρέμα,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *