Λεμονάδα ροδάκινου – Peach Lemonade
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζω 2 φλιτζάνια από το μετρημένο νερό, τη ζάχαρη και τα ροδάκινα κομμένα σε κομμάτια. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βράζω για 6-7 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και το αφήνω να κρυώσει. Αδειάζω το κρύο μείγμα σε ψιλό σουρωτήρι και πιέζω να βγάλω όσο περισσότερο ζωμό μπορώ.
-
Σε μια κανάτα βάζω το υπόλοιπο νερό, το ζωμό από τα ροδάκινα, το χυμό λεμονιού. Αφήνω στο ψυγείο να κρυώσει. Προσθέτω φρεσκοκομμένες φέτες ροδάκινου και νεκταρίνι, λίγα παγάκια και φύλλα μέντας.