Ντακάκια με ξίγαλο και ψητά φρούτα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύω το ελαιόλαδο με τη ρίγανη, το δυόσμο και λίγο αλάτι.
Λαδώνω ελαφρά τις φέτες των φρούτων και ψήνω στο γκρίλ ή σε τηγάνι-ψηστιέρα για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. -
Παίρνω τις σκελίδες σκόρδου και την τρίβω ελαφρά επάνω στα ντακάκια για να αφήσουν λίγο από τη μυρωδιά τους. Βρέχω ελαφρά τα ντακάκια και τα απλώνω επάνω σε μια πιατέλα.
-
Μοιράζω το ξίγαλο σε όλα τα ντακάκια, «καρφώνω» επάνω από 1 φετούλα βανίλια ή νεκταρίνι και ραντίζω με το υπόλοιπο αρωματικό ελαιόλαδο.
Σερβίρω αμέσως.
User Reviews
❤️ ❤️ ❤️