Ντακάκια με δύο πάστες (ελιά και λιαστή ντομάτα)
Υλικά
Για την πάστα με πράσινες ελιές
Για την πάστα λιαστής ντομάτας
Εκτέλεση
Video
Off
On
Για την πάστα με πράσινες ελιές
-
Βάζω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύω πολύ καλά με ένα πιρούνι. Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο, μέχρι την ώρα που θα σερβίρω.
Για την πάστα με λιαστές ντομάτες
-
Ανακατεύω όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ και το διατηρώ στο ψυγείο, μέχρι το σερβίρισμα.
Για το σερβίρισμα
-
Ραντίζω τα ντακάκια με λίγο νερό (προαιρετικά και μόνο αν τα ντακάκια είναι πολύ σκληρά). Βάζω στα μισά από 1 γεμάτη κουτ. σούπας μείγμα με πάστα λιαστής ντομάτας και στα άλλα μισά από 1 γεμάτη κουτ. σούπας μείγμα από την πάστα με τις πράσινες ελιές. Σερβίρω αμέσως –αν αφήσω για ώρα τα ντακάκια με την πάστα θα μουλιάσουν και θα διαλύονται στο σεβίρισμα.
User Reviews
Supreme