προορισμός…γεύση!

Μακαρονάδα με κιμά από χωριάτικο λουκάνικο

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 15 mins Total Time 25 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνω τα ζυμαρικά να βράσουν σύμφωνα με οδηγίες του πακέτου.

  1. Αφαιρώ τη μεμβράνη από τα λουκάνικα και τα αφήνω στην άκρη. Σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. Ρίχνω το σκόρδο και το αφήνω να αρωματίσει το ελαιόλαδο. Προσθέτω τα λουκάνικα και τα «σπάω» με ξύλινη κουτάλα και ανακατεύω μέχρι να καβουρδιστεί. Ρίχνω την λιαστή ντομάτα και σοτάρω για 1 λεπτό. Πασπαλίζω με την πάπρικα και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2 λεπτά ακόμη.

  1. Σε ένα μπολάκι ανακατεύω την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα και ρίχνω το μείγμα στο τηγάνι. Προσθέτω την πιπερίτσα και αφήνω να μαγειρευτούν για 3 λεπτά ακόμη.

  1. Σερβίρω τα ζυμαρικά σε μεγάλη πιατέλα και καλύπτω με την πικάντικη σάλτσα. Πασπαλίζω με ψιλοκομμένο μαϊντανό, το σκληρό τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρω αμέσως.

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Μαρίνα Αντωνίου

    Εξαιρετική ❤️