Λινγκουίνι με πέστο φυστικιού
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνω τα ζυμαρικά και τα βράζω σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
-
Βάζω τα φύλλα βασιλικού στο μούλτι και προσθέτω τα φυστίκια Αιγίνης, την κρέμα σκόρδου, το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και την παρμεζάνα. Πολτοποιώ μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής κρέμα. Προσθέτω 2-3 κουταλιές από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά και ανακατεύω.
Εξαιρετική !