προορισμός…γεύση!

Λινγκουίνι με πέστο φυστικιού

0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 10 mins Total Time 20 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνω τα ζυμαρικά και τα βράζω σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

  1. Βάζω τα φύλλα βασιλικού στο μούλτι και προσθέτω τα φυστίκια Αιγίνης, την κρέμα σκόρδου, το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και την παρμεζάνα. Πολτοποιώ μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής κρέμα. Προσθέτω 2-3 κουταλιές από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά και ανακατεύω.

  1. Μεταφέρω το πέστο σε ένα βαθύ τηγάνι και μεταφέρω τα λινγκουίνι απευθείας από την κατσαρόλα. Προσθέτω τα ξύσματα και σερβίρω σκορπίζοντας λίγα καβουρδισμένα φυστίκια.

Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *