προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 mins Cook Time 25 mins Total Time 35 mins Cooking Temp: 200  °C

Ingredients

Για το πανάρισμα

Για το dip τυριού

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Καθαρίζω τις πατάτες και τις τρίβω στο χοντρό του τρίφτη. Βάζω το βρασμένο κοτόπουλο σε ένα μεγάλο μπολ και το ξεψαχνίζω με δύο πηρούνια. Ρίχνω τις τριμμένες πατάτες και προσθέτω και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Φορώντας γάντια, ανακατεύω όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη.

  1. Με ένα μεγάλο κουτάλι, παίρνω δόσεις ζύμης και τις πλάθω σε στρογγυλές κροκέτες. Βουτάω τις κροκέτες στο χυλό και πανάρω με το πάνκο. Μεταφέρω τις κροκέτες στον κάδο του air fryer, ψεκάζω με ελαιόλαδο και ψήνω στους 200°C για 25 λεπτά γυρίζοντάς τες στα μισά του χρόνου για να ροδίσουν ολόγυρα.

Για το dip

  1. Βάζω όλα τα υλικά στον κάδο του air fryer και ανακατεύω καλά. Ψήνω στους 180°C για 10 λεπτά.

Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *