Κροκέτες αρακά με μοτσαρέλα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει ρίχνω τον αρακά και τον βράζω για 3 λεπτά. Το σουρώνω σε σουρωτήρι και τον κρυώνω με παγωμένο νερό.
-
Βάζω στο μούλτι τα αυγά, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ελαιόλαδο, το δυόσμο και την μισή ποσότητα του αρακά και τα πολτοποιώ καλά.
-
Μεταφέρω το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτω τον υπόλοιπο αρακά, τη μοτσαρέλα, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Αλατοπιπερώνω και ανακατεύω πολύ καλά.