προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 mins Cook Time 20 mins Total Time 35 mins Cooking Temp: 190  °C Servings: 12

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει ρίχνω τον αρακά και τον βράζω για 3 λεπτά. Το σουρώνω σε σουρωτήρι και τον κρυώνω με παγωμένο νερό.

  1. Βάζω στο μούλτι τα αυγά, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ελαιόλαδο, το δυόσμο και την μισή ποσότητα του αρακά και τα πολτοποιώ καλά.

  1. Μεταφέρω το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτω τον υπόλοιπο αρακά, τη μοτσαρέλα, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Αλατοπιπερώνω και ανακατεύω πολύ καλά.

  1. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψάκι. Λαδώνω καλά τα χέρια μου, παίρνω μικρές ποσότητες από το μείγμα, τις πλάθω σε στρογγυλές κροκέτες και τις πανάρω στο πάνκο. Μεταφέρω τις κροκέτες και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C αερόθερμο για 15-20 λεπτά.

Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *