Κουλούρια κρασάτα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Βάζω στον κάδο του μίξερ το ελαιόλαδο, το κρασί, το αλάτι και τη ζάχαρη και τα χτυπάω με το σύρμα για 3-4 λεπτά μέχρι να αναμειχθούν καλά.
-
Αλλάζω εξάρτημα στο μίξερ και βάζω τον γάτζο. Προσθέτω το μπέικιν και αρχίζω ρίχνω λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να φτιάξω μια ζύμη μαλακή, απαλή και ελαστική.
-
Πλάθω τα κουλούρια στο μέγεθος που θέλω και τα αραδιάζω σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Πασπαλίζω με μπόλικο σουσάμι και ψήνω για 30-40 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο μπεζ χρώμα και να γίνουν τραγανά.
User Reviews
❤️ ❤️ ❤️