προορισμός…γεύση!

Κοτόπουλο biryani με ρύζι

0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 50 mins Total Time 1 hr 10 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Πλένω τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα σκουπίζω με χαρτί κουζίνας και τα κόβω σε χοντρά κομμάτια. Βάζω το κοτόπουλο σε ένα μπολ και προσθέτω όλα τα μπαχαρικά. Ρίχνω το γιαούρτι, αλατίζω και ανακατεύω καλά. Αφήνω το μπολ στην άκρη.

  2. Σε μια κατσαρόλα βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτω τα κρεμμύδια και σοτάρω μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνω το κοτόπουλο μαζί με το γιαούρτι, ανακατεύω και προσθέτω τα δαμάσκηνα και τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνω και σκεπάζω την κατσαρόλα. Αφήνω το κοτόπουλο να μαγειρευτεί για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να μείνει με τη σάλτσα του.

  3. Βράζω το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Το σουρώνω και το σερβίρω σε βαθιά μπολ. Μοιράζω το κοτόπουλο και σερβίρω.

Keywords: κοτόπουλο, φιλέτο κοτόπουλο, ινδικό, biryani, πικάντικο, ρύζι, γιαούρτι, biryiani masala,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *