προορισμός…γεύση!

Prep Time 30 mins Cook Time 10 mins Total Time 40 mins Cooking Temp: 200  °C Servings: 4

Υλικά

Για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις. Βάζω σε ένα ταψάκι, την κολοκύθα, τα ντοματίνια, το σκόρδο κομμένο στη μέση, το κρεμμύδι και το μήλο. Αλατοπιπερώνω, πασπαλίζω με τα μπαχαρικά και ραντίζω με το ελαιόλαδο. Ψήνω στο φούρνο για 30 λεπτά.

  1. Μεταφέρω τα ψημένα λαχανικά στο μπλέντερ, πιέζω τα σκόρδα για να βγάλω την κρέμα τους και πετάω τις φλούδες. Προσθέτω τον ζωμό και τα φύλλα βασιλικού και πολτοποιώ μέχρι να γίνει κρέμα.

  1. Μεταφέρω την κρέμα σε μια κατσαρόλα, προσθέτω την κρέμα γάλακτος και αφήνω τη σούπα να πάρει μια βράση.
    Σερβίρω με λίγο γιαούρτι, τραγανό μπέικον και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

User Reviews

5 out of 5
Based on 2 ratings
5 Stars
2
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Μαρια Μπιλαλακου

    Μασ αρεσε παρα πολυ οπωσ και ολεσ οι συταγεσ σου σ`ευχαριστουμε πολυ

  2. Lousta Nana

    Υπέροχη συνταγή,χωρίς πατάτα κ πράσο,θα την κάνω από τις 15/11 που αρχίζει η νηστεία