προορισμός…γεύση!

Κοκκινιστό με λουκάνικα καυτερά, αρακά και πατάτες

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 15 mins Cook Time 50 mins Total Time 1 hr 5 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνω τα λουκάνικα και τα σοτάρω για 6-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά. Τα αφαιρώ με τρυπητή κουτάλα και χωρίς να προσθέσω άλλο λάδι, ρίχνω το κρεμμύδι και σοτάρω για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Προσθέτω το σκόρδο και μόλις μυρίσει ρίχνω τις πατάτες και συνεχίζω το σοτάρισμα για 5 λεπτά ανακατεύοντας. Σβήνω με το κρασί και μόλις πάρει 1 βράση, προσθέτω τα ντοματάκια, τον πελτέ, 200 ml νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Χαμηλώνω τη φωτιά, σκεπάζω με το καπάκι και αφήνω το φαγητό να μαγειρευτεί για 40 λεπτά.

  2. Αφαιρώ το καπάκι, προσθέτω τον αρακά, τα σοταρισμένα λουκάνικα και συνεχίζω το μαγείρεμα για 10 λεπτά ακόμα.
    Αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρω το φαγητό, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Keywords: κοκκινιστο κατσαρολας πικαντικα λουκανικα

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Eve_nkld

    Really good!