Κεφτεδάκια κοτόπουλου πανέ με δύο σάλτσες
Υλικά
Σάλτσα με γιαούρτι
Σάλτσα τεριγιάκι
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου, απλώνω τα κεφτεδάκια και αλείφω με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνω σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Για τη σάλτσα με γιαούρτι
-
Σε ένα μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά.
Για τη σάλτσα τεριγιάκι
-
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω όλα τα υλικά εκτός από το κορν φλάουρ. Βράζω σε μέτρια φωτιά μέχρι η ποσότητα να μειωθεί στο μισό (περίπου 10 λεπτά). Σε ένα μπολάκι ανακατεύω το κορν φλάουρ με 2 κουταλιές νερό και το ρίχνω στο μείγμα. Ανακατεύω μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρω τα κεφτεδάκια ζεστά με τις δύο σάλτσες.