προορισμός…γεύση!

Κεφτεδάκια κοτόπουλου πανέ με δύο σάλτσες

Κεφτεδάκια κοτόπουλου πανέ με δύο σάλτσες

1 Add to Favorites
Prep Time 5 mins Cook Time 15 mins Total Time 20 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4

Υλικά

Σάλτσα με γιαούρτι

Σάλτσα τεριγιάκι

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου, απλώνω τα κεφτεδάκια και αλείφω με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνω σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

Για τη σάλτσα με γιαούρτι

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά.

Για τη σάλτσα τεριγιάκι

  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω όλα τα υλικά εκτός από το κορν φλάουρ. Βράζω σε μέτρια φωτιά μέχρι η ποσότητα να μειωθεί στο μισό (περίπου 10 λεπτά). Σε ένα μπολάκι ανακατεύω το κορν φλάουρ με 2 κουταλιές νερό και το ρίχνω στο μείγμα. Ανακατεύω μέχρι να δέσει η σάλτσα.
    Σερβίρω τα κεφτεδάκια ζεστά με τις δύο σάλτσες.

Keywords: κεφτεδάκια, κεφτεδάκια κοτόπουλου, σάλτσα, κεφτεδάκια πανέ,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *