προορισμός…γεύση!

Κατσικάκι τσιγαριαστό με ξινόχοντρο με λαχανικά

Κατσικάκι τσιγαριαστό με ξινόχοντρο με λαχανικά

4 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 2 hrs Total Time 2 hrs 20 mins Servings: 4

Υλικά

Για τον ξινόχονδρο με λαχανικά

Εκτέλεση

Video
Off On

Για το κατσικάκι

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο και τσιγαρίζω τα κομμάτια κρέατος. Τα γυρίζω να ροδίσουν από όλες τις μεριές και αλατοπιπερώνω. Προσθέτω το χυμό των λεμονιών, το μπαχάρι, τη ρίγανη και το θυμάρι, σκεπάζω τη κατσαρόλα και χαμηλώνω πολύ τη φωτιά.

  2. Αφήνω το φαγητό να σιγοβράσει στο λάδι και να βγάλει τα υγρά του για 2 ώρες.

Για τον ξινόχονδρο

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι. Προσθέτω τις πιπεριές και το καρότο, αλατοπιπερώνω και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα. Ρίχνω το σκόρδο και το ξινόχοντρο και ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα μέχρι να λαδωθεί και να γυαλίσει ο ξινόχοντρος. Σβήνω με το κρασί και μετά από 3 λεπτά προσθέτω τον καυτό ζωμό λαχανικών. Ανακατεύω καλά και αφήνω το ξινόχοντρο σε μέτρια φωτιά να σιγοβράσει και να μελώσει για 20-25 λεπτά. Λίγο πριν αποσύρω από τη φωτιά προσθέτω το Βιτάμ με το βούτυρο και ανακατεύω καλά.

Keywords: κατσικάκι τσιγαριαστό με ξινόχοντρο με λαχανικά

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. sophiemcbeath4

    Mouth-watering