Κατσικάκι τσιγαριαστό με ξινόχοντρο με λαχανικά
Υλικά
Για τον ξινόχονδρο με λαχανικά
Εκτέλεση
Για το κατσικάκι
-
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο και τσιγαρίζω τα κομμάτια κρέατος. Τα γυρίζω να ροδίσουν από όλες τις μεριές και αλατοπιπερώνω. Προσθέτω το χυμό των λεμονιών, το μπαχάρι, τη ρίγανη και το θυμάρι, σκεπάζω τη κατσαρόλα και χαμηλώνω πολύ τη φωτιά.
-
Αφήνω το φαγητό να σιγοβράσει στο λάδι και να βγάλει τα υγρά του για 2 ώρες.
Για τον ξινόχονδρο
-
Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι. Προσθέτω τις πιπεριές και το καρότο, αλατοπιπερώνω και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα. Ρίχνω το σκόρδο και το ξινόχοντρο και ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα μέχρι να λαδωθεί και να γυαλίσει ο ξινόχοντρος. Σβήνω με το κρασί και μετά από 3 λεπτά προσθέτω τον καυτό ζωμό λαχανικών. Ανακατεύω καλά και αφήνω το ξινόχοντρο σε μέτρια φωτιά να σιγοβράσει και να μελώσει για 20-25 λεπτά. Λίγο πριν αποσύρω από τη φωτιά προσθέτω το Βιτάμ με το βούτυρο και ανακατεύω καλά.
User Reviews
Mouth-watering