προορισμός…γεύση!

Καρβέλι γεμιστό με λουκάνικα και πλούσια κρέμα τυριών

Καρβέλι γεμιστό με λουκάνικα και πλούσια κρέμα τυριών

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 15 mins Total Time 35 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνω τα λουκάνικα και τα σοτάρω για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα βγάζω με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνω σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί.

  2. Χωρίς να καθαρίσω το τηγάνι και με όσο ελαιόλαδο έχει μέσα ρίχνω το ξερό κρεμμύδι και το λευκό μέρος των φρέσκων κρεμμυδιών και τα σοτάρω για 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Προσθέτω το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί το τυρί κρέμα. Αποσύρω το τηγάνι από τη φωτιά.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
    Κόβω ένα κομμάτι από το πάνω μέρος του ψωμιού και με ένα κουτάλι αδειάζω την ψίχα του.

  4. Ρίχνω μέσα στο τηγάνι με την κρέμα τα δύο τριμμένα τυριά (κασέρι και ένταμ), τα σοταρισμένα λουκάνικα, το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια και αλατοπίπερο. Ανακατεύω καλά και αδειάζω το μείγμα στο καρβέλι.

  5. Βάζω με προσοχή το γεμιστό ψωμί σε ένα ταψάκι και ψήνω στο φούρνο για 10-15 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: καρβελι γεμιστο λουκανικα κρεμα τυριων

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Excellent!