Cheviche λαβράκι με εσπεριδοειδή και τσίλι
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω τους 3 χυμούς. Ρίχνω τους κύβους του ψαριού ανακατεύω καλά, σκεπάζω με διάφανη μεμβράνη και αφήνω το μπολ στο ψυγείο για 1 ώρα.
-
Βγάζω το μπολ από το ψυγείο, αδειάζω τους χυμούς και τους πετάω. Προσθέτω στο μπολ το κρεμμύδι, τις πιπερίτσες, αλατοπιπερώνω και ανακατεύω. Τοποθετώ τους κύβους σε ένα πιάτο, στολίζω με το πορτοκάλι, το γκρεπ φρουτ και το ξύσμα λάιμ. Πασπαλίζω με πιπέρι και ραντίζω με λίγο ελαιόλαδο.