προορισμός…γεύση!

Prep Time 30 mins Cook Time 45 mins Total Time 1 hr 15 mins Servings: 6

Υλικά

Για την επιφάνεια

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Αλείφω με λίγο ελαιόλαδο μια στρογγυλή φόρμα ή ταψάκι διαμέτρου 22 εκ.

  2. Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά με το σύρμα και προσθέτω το γάλα και το ηλιέλαιο. Προσθέτω το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένα. Αλατοπιπερώνω και ανακατεύω καλά. Τέλος, προσθέτω την γραβιέρα, το μαρούλι, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Ανακατεύω καλά να σκορπίσουν στο μίγμα και το αδειάζω στη φόρμα.

  3. Ψήνω στο φούρνο για 45 λεπτά. Βγάζω το κέικ από το φούρνο, το ξεφορμάρω και το αφήνω σε σχάρα να κρυώσει καλά.

  4. Σε ένα μπολ ανακατεύω το γιαούρτι και το κατίκι. Αδειάζω το μείγμα στο κέικ και το ισιώνω με ένα κουτάλι. Στολίζω με ραπανάκια και άνηθο και σερβίρω.

Keywords: κέικ πασχαλινή μαρουλοσαλάτα

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. gargorg

    Tastes great!