Σαλάτα Caesar με τριβέλι, κοτόπουλο και ξινόμηλο
Υλικά
Για τη σαλάτα
Για το ντρέσινγκ
Εκτέλεση
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Πλένω το φιλέτο κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνω και το βάζω σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Το ψήνω για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
-
Βάζω το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το ψήνω μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
Βγάζω το μπέικον από το τηγάνι και χωρίς να το καθαρίσω ρίχνω τους κύβους του ψωμιού. Αλατοπιπερώνω, πασπαλίζω με το σκόρδο και τα σοτάρω ανακινώντας τακτικά το τηγάνι μέχρι να ξεροψηθούν. -
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνω το τριβέλι και το βράζω σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το σουρώνω και το κρατάω στην άκρη.
Για το ντρέσινγκ
-
Βάζω όλα τα υλικά στο μούλτι και τα πολτοποιώ μέχρι να διαλυθούν οι αντζούγιες και το σκόρδο.