προορισμός…γεύση!

Μπουγάτσα διαφορετική με άνθος αραβοσίτου και μαρμελάδα ροδάκινο

Μπουγάτσα διαφορετική με άνθος αραβοσίτου και μαρμελάδα ροδάκινο

5 from 1 vote
2 Add to Favorites
Prep Time 15 mins Cook Time 20 mins Total Time 35 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 6 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

για τη βάση

για την κρέμα

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
    Βάζω σε ένα μεγάλο τα κορν φλέικς και τα θρυμματίζω λίγο με τα χέρια (όχι σκόνη). Προσθέτω την ζάχαρη, την κανέλα και το βούτυρο και ανακατεύω καλά.
    Ετοιμάζω την κρέμα άνθος αραβοσίτου, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.

  2. Σε ένα ταψάκι διαμέτρου 18 εκ., ρίχνω τα 2/3 του μίγματος με τα κορν φλέικς και τα πιέζω λίγο με ένα κουτάλι για να καλύψουν και λίγο, τις πλευρές του ταψιού.
    Αδειάζω την κρέμα άνθος αραβοσίτου, ισιώνω με το κουτάλι και σκορπίζω τη μαρμελάδα ροδάκινο.

  3. Καλύπτω με το υπόλοιπο μίγμα των κορν φλέικς και ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά περίπου, μέχρι ροδίσει η μπουγάτσα.
    Βγάζω το γλυκό από το φούρνο και το αφήνω να κρυώσει καλά.
    Κόβω σε κομμάτια, πασπαλίζω με άχνη και κανέλα και σερβίρω αμέσως.

Keywords: μπουγατσα διαφορετικη ανθος αραβοσιτου μαρμελαδα ροδακινο

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Flavorful