Μπουγάτσα διαφορετική με άνθος αραβοσίτου και μαρμελάδα ροδάκινο
Υλικά
για τη βάση
για την κρέμα
Εκτέλεση
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
Βάζω σε ένα μεγάλο τα κορν φλέικς και τα θρυμματίζω λίγο με τα χέρια (όχι σκόνη). Προσθέτω την ζάχαρη, την κανέλα και το βούτυρο και ανακατεύω καλά.
Ετοιμάζω την κρέμα άνθος αραβοσίτου, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. -
Σε ένα ταψάκι διαμέτρου 18 εκ., ρίχνω τα 2/3 του μίγματος με τα κορν φλέικς και τα πιέζω λίγο με ένα κουτάλι για να καλύψουν και λίγο, τις πλευρές του ταψιού.
Αδειάζω την κρέμα άνθος αραβοσίτου, ισιώνω με το κουτάλι και σκορπίζω τη μαρμελάδα ροδάκινο. -
Καλύπτω με το υπόλοιπο μίγμα των κορν φλέικς και ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά περίπου, μέχρι ροδίσει η μπουγάτσα.
Βγάζω το γλυκό από το φούρνο και το αφήνω να κρυώσει καλά.
Κόβω σε κομμάτια, πασπαλίζω με άχνη και κανέλα και σερβίρω αμέσως.
User Reviews
Flavorful