προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 mins Cook Time 15 mins Total Time 35 mins Servings: 20

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ.

  2. Βάζω στον κάδο της κουζινομηχανής το βούτυρο, την ζάχαρη και τις βανίλιες και χτυπάω με το σύρμα για 6-8 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Ρίχνω έναν έναν τους κρόκους και μόλις ενσωματωθούν στο μείγμα, ρίχνω τη σόδα στο κονιάκ, ανακατεύω και αδειάζω το μείγμα στον κάδο. Ανακατεύω και αρχίζω να προσθέτω λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί μια μαλακή ζύμη.

  3. Ανοίγω τη ζύμη σε φύλλο πάχους 1 εκ. και κόβω με στρογγυλό κουπάτ σε κύκλους. Με μια μύτη κορνέ κάνω στους μισούς κύκλους από ένα αστεράκι. Απλώνω τα μπισκότα σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και ψήνω για 15 λεπτά.

  4. Μεταφέρω τα μπισκότα σε σχάρα και τα αφήνω να κρυώσουν εντελώς. Βάζω από 1 κουταλάκι μαρμελάδα σε κάθε μπισκότο και σκεπάζω με ένα δεύτερο. Πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και σερβίρω αμέσως.

Keywords: μπισκότα βουτύρου γεμιστά με μαρμελάδα

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. williambuttensha

    Exceptional!