Αυγοφέτες τσουρεκιού με κρέμα και φράουλες
Ingredients
Για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Video
Off
On
Για τις αυγοφέτες
-
Βάζω τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και την άχνη σε ένα φαρδύ μπολ και τα χτυπάω ελαφρά με ένα πηρούνι.
-
Βάζω το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθούν καλά.
-
Βουτάω μια φέτα τσουρεκιού στο μείγμα των αυγών, το κρατάω για 10 δευτερόλεπτα επάνω από το μπολ να στραγγίξει το πολύ υγρό και τη μεταφέρω στο τηγάνι. Τηγανίζω για 3-4 λεπτά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
-
Μεταφέρω τις αυγόφετες σε ένα μεγάλο πιάτο και πασπαλίζω με λίγη κανέλα.
User Reviews
Exciting!