προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 mins Cook Time 90 mins Total Time 1 hr 50 mins Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
    Βάζουμε στο μούλτι, τα φύλλα δυόσμου, το θυμάρι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα και τα πολτοποιούμε. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε την μουστάρδα, το αβγό, τις νιφάδες πάπρικας, το φρέσκο τυρί κρέμα, το προϊόν soft, το αλάτι, το πιπερι και ανακατεύουμε.

  2. Aνοίγουμε τη σπάλα σε μια επίπεδη επιφάνεια και απλώνουμε τα 2/3 της ποσότητας από την κρέμα μουστάρδας. Πασπαλίζουμε με την μοτσαρέλα και τυλίγουμε σε ρολό.
    Δένουμε το ρολό με σπάγκο μαγειρικής και αλείφουμε την υπόλοιπη κρέμα μουστάρδας.

  3. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο για 1½ ώρα περίπου.
    Στη διάρκεια του ψησίματος, γυρίζουμε μερικές φορές το ρολό για να ψηθεί ομοιόμορφα.

  4. Το βγάζουμε από το φούρνο, σκεπάζουμε το ρολό με ένα αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε να σταθεί για 15 λεπτά. Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Keywords: αρνίσια σπάλα με κρέμα μουστάρδας

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Tastes great!