Αρνίσια σπάλα με κρέμα μουστάρδας
Υλικά
Εκτέλεση
-
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Βάζουμε στο μούλτι, τα φύλλα δυόσμου, το θυμάρι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα και τα πολτοποιούμε. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε την μουστάρδα, το αβγό, τις νιφάδες πάπρικας, το φρέσκο τυρί κρέμα, το προϊόν soft, το αλάτι, το πιπερι και ανακατεύουμε. -
Aνοίγουμε τη σπάλα σε μια επίπεδη επιφάνεια και απλώνουμε τα 2/3 της ποσότητας από την κρέμα μουστάρδας. Πασπαλίζουμε με την μοτσαρέλα και τυλίγουμε σε ρολό.
Δένουμε το ρολό με σπάγκο μαγειρικής και αλείφουμε την υπόλοιπη κρέμα μουστάρδας. -
Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο για 1½ ώρα περίπου.
Στη διάρκεια του ψησίματος, γυρίζουμε μερικές φορές το ρολό για να ψηθεί ομοιόμορφα. -
Το βγάζουμε από το φούρνο, σκεπάζουμε το ρολό με ένα αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε να σταθεί για 15 λεπτά. Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
User Reviews
Tastes great!