Αραβικές πίτες με φέτα, ελιές, φύτρα και λιαστές ντομάτες
Υλικά
Εκτέλεση
-
Ζεσταίνω τις αραβικές πίτες το πολύ για 1 λεπτό σε δυνατό προθερμασμένο γκριλ, ώστε να μαλακώσουν αλλά όχι να ροδίσουν ούτε να γίνουν τραγανές. Τις βγάζω από το φούρνο (χωρίς να κλείσω το γκριλ) και, καθώς έχουν φουσκώσει ελαφρά, τις κόβω προσεκτικά κατά μήκος από τη μία άκρη στην άλλη, ώστε να γίνει η καθεμία σαν φάκελος. Τις ραντίζω εσωτερικά με το ελαιόλαδο.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω τα φύτρα, τις κομμένες ελιές και τις λιαστές ντομάτες. Μοιράζω το μείγμα στους «φακέλους» και συμπληρώνω με 2 φέτες τυριού και 2 - 3 φέτες αχλαδιού για κάθε «φάκελο». Πιέζω τις πίτες για να λεπτύνουν κάπως και τις ζεσταίνω στο γκριλ, μέχρι να ροδίσουν πολύ ελαφρά. Τις σερβίρω αμέσως.
User Reviews
Excellent!
Excellent!