προορισμός…γεύση!

Μην αντικαταστήσετε το βούτυρο με μαργαρίνη. Το χαρακτηριστικό αυτών των μικρών μπισκότων είναι η βουτυράτη γεύση τους και η αέρινη υφή τους.

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ

Prep Time 15 min Cook Time 25 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr 10 mins Servings: 20

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Κοσκινίζω το αλεύρι με το αλάτι

  2. Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάω μέχρι να αφρατέψουν

  3. Προσθέτω το αυγό, την βανιλίνη και συνεχίζω το χτύπημα για 3-4 λεπτά ακόμα

  4. Προσθέτω το αλεύρι με το αλάτι, το ηλιέλαιο και το γάλα και χτυπάω μέχρι να ενσωματωθούν στα υπόλοιπα υλικά

  5. Στρώνω στη λαμαρίνα του φούρνου χαρτί ψησίματος

  6. Αδειάζω τη ζύμη σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με δαντελωτή μύτη και φτιάχνω ροζετούλες

  7. Ψήνω τα μπισκοτάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν ένα ωραίο μπεζ χρώμα

Did you make this recipe?

Recipe Card powered by Delicious Recipes

Δείτε επίσης...