προορισμός…γεύση!

\n

\n

Το εξαιρετικό μοσχαρίσιο λουκάνικο είναι που κάνει τη διαφορά σ’ αυτές τις μικρές λιχουδίτσες. Ιδανική πρόταση για σνακ στο σχολείο των παιδιών!

pinit
0 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

ροδελες πιτσας με φρεσκο φλωρινας

Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Prep Time 20 λεπ Cook Time 30 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 51 λεπτά. Servings: 18 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

Το εξαιρετικό μοσχαρίσιο λουκάνικο είναι που κάνει τη διαφορά σ’ αυτές τις μικρές λιχουδίτσες. Ιδανική πρόταση για σνακ στο σχολείο των παιδιών!

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρώ τη μεμβράνη από το λουκάνικο και μεταφέρω τον «κιμά» σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία. Βάζω το τηγάνι στη φωτιά και το σοτάρω μέχρι να ροδίσει. Προσθέτω τον πελτέ και συνεχίζω το σοτάρισμα μέχρι να μοσχομυρίσουν.

    blank
  2. Σβήνω με το κρασί και αφήνω τη γέμιση να στεγνώσει. Προσθέτω τις πιπεριές και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω τη γέμιση να κρυώσει.

    blank
  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μπολ ανακατεύω τα δύο τυριά και τα αφήνω στην άκρη.

    blank
  4. Απλώνω το πρώτο φύλλο πίτσας επάνω σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί και με τον πλάστη το ανοίγω, δίνοντάς τους παραλληλόγραμμο σχήμα. Γυρίζω την ζύμη έτσι ώστε η μια μακριά πλευρά να είναι προς το σώμα μου. Αδειάζω τα μισά σοταρισμένα υλικά κατά μήκος της ζύμης στην άκρη που βρίσκεται μπροστά μου και με ένα κουτάλι απλώνω τη γέμιση για να καλύψω το φύλλο αφήνοντας περίπου 1 εκατοστό από το τέλος, χωρίς γέμιση. Πασπαλίζω όλη την επιφάνεια με πάπρικα και τη μισή ποσότητα των τυριών. Με τη βοήθεια του αντικολλητικού χαρτιού τυλίγω σε μακρόστενο ρολό. Με ένα μαχαίρι κόβω σε ροδέλες πλάτους περίπου 2 εκατοστών.

    blank
  5. Αραδιάζω τα ρολάκια σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και επαναλαμβάνω τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Αλείφω τα ρολάκια με χτυπημένο αυγό και ψήνω για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

    blank
Διατροφικά Στοιχεία

Μέγεθος μεριδίων 1

Μερίδες 18


Ποσότητα ανά μερίδα
Θερμίδες 200
Θερμίδες απο λίπη 1
% Ημερήσια Τιμή *
Ολικά λίπη 1g2%
Κορεσμένα λίπη 1g5%
Τρανς λιπαρά 1g
Χοληστερόλη 1mg1%
Νάτριο 1mg1%
Ποτάσσιο 1mg1%
Ολικοί Υδατάνθρακες 1g1%
Φυτικές Ίνες 1g4%
Σάκχαρα 1g
Πρωτεϊνη 1g2%

Βιταμίνη Α 1%
Βιταμίνη C 1%
Ασβέστιο 1%
Σίδηρο 1%
Βιταμίνη D 1%
Βιταμίνη Ε 1%
Βιταμίνη Κ 1%
Θιαμίνη 1%
Ριβοφλαβίνη (Β2) 1%
Νιασίνη 1%
Βιταμίνη Β6 1%
Φυλλικό οξύ 1%
Βιταμίνη Β12 1%
Βιταμίνη Η (Β7) 1%
Παντοθενικό Οξύ (Β5) 1%
Φώσφορος 1%
Ιώδιο 1%
Μαγνήσιο %
Ψευδάργυρος %
Σελήνιο 1%
Χαλκός 1%
Μαγγάνιο 1%
Χρώμιο 1%
Μολυβδαίνιο 1%
Χλωρίδιο 1%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs / Οι εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων. Η ημερήσια αξία σας μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη ανάλογα με τις ανάγκες σας σε θερμίδες.

Keywords: ροδελες πιτσας φρεσκο φλωρινας

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση