προορισμός…γεύση!

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο είδος μαρουλιού θέλουμε: το κλασικό (ρόμαν), το μαρούλι “σαλάτα”, το σγουρό (λόλα) είτε μόνα τους το καθένα ή ανάμεικτα μεταξύ τους, για πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση αλλά και γεύση.

pinit
0 Add to Favorites
5 from 1 vote

ΜΑΡΟΥΛΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

Prep Time 30 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

Video
Off On

  1. Σε ένα μπολάκι βάζω όλα τα υλικά για το λαδολέμονο και τα ανακατεύω πολύ καλά με ένα πιρούνι, ώστε να φτιάξω ένα λείο και κρεμώδες, σχετικά παχύρρευστο μείγμα

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω όλα τα υλικά της σαλάτας και τα ανακατεύω καλά

  3. Περιχύνω με το λαδολέμονο και ανακατεύω

  4. Μεταφέρω σε μεγάλη και βαθιά πιατέλα και σερβίρω αμέσως

  5. Αν ετοιμάσω από νωρίς τη σαλάτα δεν ρίχνω το λαδολέμονο, παρά την τελευταία στιγμή πριν το σερβίρισμα

Keywords: μαρουλοσαλατα με φρεσκα κρεμμυδακια λαδολεμονο μουσταρδασ

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exceptional!

Απάντηση