προορισμός…γεύση!

Χορταστικά και ιδιαίτερα σάντουιτς που θα σας αρέσουν πολύ. Η λεπτή γεύση του αχλαδιού ισορροπεί τη δυνατή γεύση της λιαστής ντομάτας και την οξύτητα της φέτας.

pinit
0 Add to Favorites
4 από 1 αξιολόγηση

ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΕΛΙΕΣ, ΦΥΤΡΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Prep Time 10 λεπ Rest Time 30 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 2

Υλικά

Εκτέλεση/Instructions

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Ζεσταίνω τις αραβικές πίτες το πολύ για 1 λεπτό σε δυνατό προθερμασμένο γκριλ, ώστε να μαλακώσουν αλλά όχι να ροδίσουν ούτε να γίνουν τραγανές

  2. Τις βγάζω από το φούρνο (χωρίς να κλείσω το γκριλ) και, καθώς έχουν φουσκώσει ελαφρά, τις κόβω προσεκτικά κατά μήκος από τη μία άκρη στην άλλη, ώστε να γίνει η καθεμία σαν φάκελος

  3. Τις ραντίζω εσωτερικά με το ελαιόλαδο

  4. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω τα φύτρα, τις κομμένες ελιές και τις λιαστές ντομάτες

  5. Μοιράζω το μείγμα στους «φακέλους» και συμπληρώνω με 2 φέτες τυριού και 2 – 3 φέτες αχλαδιού για κάθε «φάκελο»

  6. Πιέζω τις πίτες για να λεπτύνουν κάπως και τις ζεσταίνω στο γκριλ, μέχρι να ροδίσουν πολύ ελαφρά

  7. Τις σερβίρω αμέσως

Keywords: αραβικες πιτες με φετα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

1 Comment

  1. Excellent!

Απάντηση