προορισμός…γεύση!

Άλλο ένα ταξίδι του θεσμού Οινοξένεια – Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας, φτάνει στο τέλος του την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 20:00, στο χώρο του κήπου του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου στο Αίγιο.

Ύστερα από δύο εβδομάδες γεμάτες από τα ξεχωριστά αρώματα και τις γεύσεις των οίνων και της γαστρονομίας της Αιγιάλειας, με το μοναδικό ανάγλυφο και τα υπέροχα αμπελοοινικά τοπία, η αυλαία των Οινοξενείων θα πέσει, με μια εμβληματική εκδήλωση και την καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου να είναι πρωταγωνίστρια. Η διάσημη σεφ έχοντας μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις στη μαγειρική, έχει ανακηρυχθεί το 2018 από το θεσμό Οινοξένεια σαν  πρέσβειρα του πολιτισμού της μαύρης κορινθιακής σταφίδας «Βοστίτσα». Με αυτή την ιδιότητα και τις συνεχείς της προσπάθειες για προβολή των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, θα παρουσιάσει τη χρήση της σταφίδας στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και θα ετοιμάσει ζωντανά συνταγές με σταφίδα, ενώ θα υπάρξει και διάλογος με το κοινό και τους παραγωγικούς φορείς.

Η βραδιά θα κλείσει μουσικά με του συγκρότημα SABOTAZ, με αγαπημένα τραγούδια λαϊκής, ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής, φιλτραρισμένα μέσα από δυτικές επιρροές. Το συγκρότημα αποτελούν οι Ευδοκία Ράπτη, Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης, Ίωνας Κιζιρίδης, Παναγιώτης Δανίκας και Αλέξανδρος Αλεξίου.

Επίσης, θα γίνει παρουσίαση και γευσιγνωσία οίνων από τους πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων: τα Οινοποιεία του Δικτύου Οινοξένεια.

Περισσότερα εδώ

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *