προορισμός…γεύση!

Η πορεία της οικογένειας Μπούμπα ξεκινά το 1925 στο Πωγώνι της Ηπείρου μειδιόκτητες μονάδες 3.500 αιγοπροβάτων και ενός ιδιόκτητου βραβευμένου τυροκομείου, τα οποία υπάρχουν και λειτουργούν έως σήμερα στις ίδιες, εκσυγχρονισμένες πλέον, εγκαταστάσεις.

Ο Γιώργος Μπούμπας, ξεκινώντας από τα Ιωάννινα, με εμπειρία είκοσι ετών και με πολλή αγάπη για το καλό κρέας, ανοίγει το πρώτο κατάστημα “Μπούμπας Κρέατα Ηπείρου” στα Μελίσσια. Το 2015 το κρεοπωλείο μεταφέρεται σε έναν μοναδικά σχεδιασμένο και σύγχρονο χώρο, στον οποίο παραμένει έως και σήμερα, που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία και μοντέρνο χαρακτήρα ενώ ταυτόχρονα εγκαινιάζει και το δεύτερο κατάστημα στην Κηφισιά.

Οι φάρμες

Οι φάρμες του κρεοπωλείου “Μπούμπας Κρέατα Ηπείρου” βρίσκονται στο ορεινό Πωγώνι της Ηπείρου από το 1925. Τα ζώα τρέφονται με 100% φυσικές τροφές, σε φυσικό περιβάλλον χωρίς παράπλευρες καλλιέργειες και δίχως τη χρήση ορμονών, συντηρητικών ή αντιβιοτικών. Ζουν και μεγαλώνουν ελεύθερα στη φύση με φυσιολογικούς ρυθμούς και χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση στο ρυθμό ανάπτυξής τους.

.

“Ποιότητα και σεβασμός στον πελάτη”

.

Εξειδίκευση

Το κρεοπωλείο και η εξειδικευμένη ομάδα του εξελίσσει συνεχώς τις διαδικασίες και τις τεχνικές που αφορούν το κρέας: από τις κοπές, την επεξεργασία έως και τη συσκευασία του. Με φαντασία και μεράκι δημιουργούνται καθημερινά χειροποίητες και εντυπωσιακές παρασκευές από εκλεκτές κοπές κρέατος σε συνδυασμό με αρωματικές μαρινάδες. Ο σύγχρονος εξοπλισμός ψυγείων και η γνώση της ομάδας του κρεοπωλείου στον τομέα της αργής ωρίμανσης, επιτρέπουν στο κρέας και τα αλλαντικά να παλαιώνονται φυσικά, ώστε να αναδείξουν τα αρώματα και την φυσική ατόφια γέυση τους.

.

Οι υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων και η αγάπη για το καλό κρέας, έχουν επισφραγιστεί με τα βραβεία που έχει διακριθεί έως και σήμερα το κρεοπωλείο. Authentic Taste of Greece Gold Award | Gold Award of Quality & Taste | Delivery Golden Awards

.

“Αλλαντικά φυσικής ωρίμανσης με ανώτερη γεύση”

Ατόφια κομμάτια κρέατος ελευθέρας βοσκής από τις φάρμες “Μπούμπας Κρέατα Ηπείρου” επιλέγονται για να δημιουργήσουν τα πιο premium σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά αλλαντικά αργής φυσικής ωρίμανσης, χωρίς τη χρήση τεχνητών συντηρητικών. Κάθε είδος αλλαντικού απαιτεί και το κατάλληλο κομμάτι καθώς και την κατάλληλη πορεία επεξεργασίας.

Τα φρέσκα αλλαντικά, αφού εμπλουτιστούν με αρωματικά μπαχάρια και βότανα, τοποθετούνται στα ειδικά ψυγεία αργής φυσικής ωρίμανσης. Στην πρώτη φάση της διαδικασίας, μαλάσσονται καθημερινά ώστε να γίνει το κρέας πιο τρυφερό και να απορροφήσει όλα τα αρώματα από τα καρυκεύματα. Έπειτα, ωριμάζουν στα ειδικά ψυγεία για 90 έως και 180 ημέρες, για να αναδείξουν τη γεμάτη, ατόφια γεύση του κρέατος.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1
Κουντουριώτου 1, Μελίσσια 151 27

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 2
Στρ. Δαγκλή 43, Κηφισιά 145 63

www.mpoumpas.gr
Τηλ. Κέντρο: +30 210 61 33 019

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: