προορισμός…γεύση!

Η γραβιέρα Νάξου και τα κρασιά Σάμου μαγεύουν και πάλι τη Θεσσαλονίκη
Το βράδυ της Τετάρτης  13 Απριλίου 2022, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στηΘεσσαλονίκη το τριετές Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Mediterranean Cheese & Wines»! Οιπρωταγωνιστές, η γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, οι γλυκείς οίνοι ΠΟΠ της Σάμου και οιΠΟΠ/ΠΓΕ οίνοι της Enoteca Emilia Romana, μάγεψαν για άλλη μια βραδιά τουςπαρευρισκομένους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Allegro», όπου ο Dip WSET ΣτέφανοςΚόγιας μύησε τους εκλεκτούς καλεσμένους στα μοναδικάχαρακτηριστικά των ΠΟΠ κρασιών της Σάμου, οι οποίοι παράλληλα είχαν τηνδυνατότητα να απολαύσουν «gourmet» πιάτα με συνταγές από γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ.

Βικυ Χατζηβασιλειου


Το γαστρονομικό αυτό «event» συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος ΒίκυΧατζηβασιλείου ενώ προσκεκλημένοι ήταν δημοσιογράφοι, opinion leaders του κλάδουδιατροφής και επαγγελματίες της εστίασης και των καναλιών διανομής τηςεφοδιαστικής αλυσίδας.

Παντελης Σκαρλατος Βικυ Χαζτηβασιλειου Τιτος Φραντζης

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο κ.Παντελής Σκαρλάτος, ο Πρόεδρος τηςεταιρείας Οικονομοτεχνική ΕΠΕ, η οποία ήταν ο φορέας υλοποίησης τουπρογράμματος, ενώ ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γεώργιος Σέργης,υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΑΣ Νάξου και ο κ. Τίτος Φραντζής εμπορικόςδιευθυντής της ΕΟΣ Σάμου.

Τιτος Φραντζης Βικυ Χατζηβασιλειου Παντελης Σκαρλατος Κωστας Καραφωτης

Σκοπός του Ευρωπαϊκού τριετούς προγράμματος «Mediterranean Cheese and Wines», μεχώρες στόχο την Ελλάδα, την Ιταλία, την Γαλλία και την Γερμανία, ήταν η αύξησητης αναγνωρισιμότητας προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης(Π.Ο.Π.) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.), καθώς και η προβολή καιεδραίωση του μεσογειακού και ευρωπαϊκού  τρόπου διατροφής μεπροϊόντα υψηλής ποιότητας.

1 Comment

  1. Πολύ καλό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *