προορισμός…γεύση!

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΚΛΙΔΗ πρωτοπόρος στις εκδόσεις, κυκλοφορεί την πολυτελή ειδική εορταστική έκδοση, “VOLOS OUT –Tο περιοδικό της σύγχρονης ζωής- vol.3-  Μαγειρέματα με την Ντίνα Νικολάου» αυτό  το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου, ενόψει Πάσχα ΔΩΡΕΑΝ με την Εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ».

Το VOLOS OUT αποτελεί το πιο πρόσφατο εκδοτικό βήμα του Ομίλου Καρεκλίδη, το οποίο έλειπε από τον Βόλο και στόχος του είναι να προβάλει την πόλη μας, τους ανθρώπους της να και δώσει το δυναμικό του στίγμα στο προσκήνιο.

Μία έκδοση σύγχρονη, δυναμική, νεανική με πλούσια θεματολογία για νέους αλλά και μεγαλύτερους. Κεντρικό πρόσωπο του VOLOS OUT είναι η διάσημη σεφ σε Ελλάδα και εξωτερικό ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, η οποία θα παρουσιάσει τις δικές της συνταγές.

Παράλληλα, μιλά για τη ζωή της, την επαγγελματική της δραστηριότητα στο Παρίσι, την ελληνική γαστρονομία, αλλά και για τον αγαπημένο της Βόλο!

Στις σελίδες θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το φαγητό, το γλυκό και όλα τα εδέσματα.

Φυσικά, θα παρουσιάζονται τοπικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη διατροφή και τα τοπικά προϊόντα. Το «VOLOS OUT- Μαγειρέματα με την Ντίνα Νικολάου» κυκλοφορεί και σας κάνει την καλύτερη και πιο νόστιμη πασχαλινή παρέα!

1 Comment

  1. Πολύ χρήσιμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *