προορισμός…γεύση!

Η Πασχαλινή έκδοση του περιοδικού Ευζήν αποπνέει γεύσεις Ελληνικής παραδοσιακής και δημιουργικής κουζίνας. Η 3η έκδοση του πανελλαδικού περιοδικού γαστρονομίας Ευζήν αποτελεί μία ωδή στην Ελληνική γαστρονομία και τους εκπροσώπους της ενώ το εορταστικό πνεύμα είναι διάχυτο στις σελίδες του. Η φύση, μετά από το μεγάλο χειμωνιάτικο ύπνο της γεννιέται ξανά και το γκρίζο του χειμώνα μεταμορφώνεται σε ανοιξιάτικο φως.

Οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν ξεχωριστές γευστικές προτάσεις από διακεκριμένους Σεφ με άρωμα παράδοσης σε μοντέρνες τεχνικές και θα ταξιδέψουν σε γαστρονομικούς προορισμούς της χώρας μας, πραγματικούς θησαυρούς κορυφαίων ΠΟΠ προϊόντων.

Ο οίνος, το πιο διανοητικό μέρος του γεύματος, η μουσική που γεμίζει το φλιτζάνι της σιωπής, διαθέτει μία περιζήτητη θέση στο Ευζήν αφού κορυφαίοι εκπρόσωποί του όπως ο Γιάννης Καρακάσης MW, ο ιδιοκτήτης του Κτήματος Παπαργυρίου και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ), Γιάννης Παπαργυρίου συζητούν για το κρασί και την άρρηκτη σχέση με τον πολιτισμό καθώς και την κουλτούρα του τόπου μας. In vino veritas λοιπόν!

Η Πρέσβειρα της Ελληνικής γαστρονομίας στο Παρίσι, Ντίνα Νικολάου σε μία απολαυστική συνέντευξη στην αρχισυντάκτρια του Ευζήν Κατερίνα Αλεξοπούλου, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων τη σημασία της παρουσίας των Ελληνικών προϊόντων σε διεθνή μενού καθώς και την πορεία της τάσης συγκερασμού της μοντέρνας και παραδοσιακής μαγειρικής.

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *