destination taste!

ΜΑΦΙΝΟΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙ

ΜΑΦΙΝΟΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙ

ΜΑΦΙΝΟΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙ

: 6
: 15 min
: 35 min

Τα μαφινοταρτάκια με τυριά και παντζάρι είναι η εύκολη και γρήγορη λύση για τα πάρτι αλλά και το σχολείο των παιδιών.

Υλικά
  • 1 φύλλο σφολιάτα
  • 30 γρ. αγελαδινό βούτυρο Lurpak
  • 150 γρ. μείγμα τυριών pasta & gratinar, Arla
  • 200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα, Arla
  • 2 αυγά
  • 200 ml κρέμα γάλακτος 36% Arla
  • 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα Ντιζόν
  • 4 παντζάρια, βρασμένα και ψιλοκομμένα
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Βουτυρώνω καλά 6 θήκες για μάφινς. Απλώνω τη σφολιάτα στον πάγκο της κουζίνας και κόβω σε 6 μεγάλα τετράγωνα. Βάζω τα σφολιατάκια στο ταψάκι και τα πιέζω για να καλύψω καλά τον πάτο και τα τοιχώματα.
  • Βήμα 2 Σε ένα μπολ χτυπάω με το σύρμα τα αυγά, τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα. Αλατοπιπερώνω και προσθέτω τα 100 γρ. από το μείγμα τυριών και τα ψιλοκομμένα παντζάρια. Ανακατεύω και μοιράζω το μείγμα στα σφολιατάκια. Πασπαλίζω με το υπόλοιπο μείγμα τυριών και ψήνω στο φούρνο για 30-35 λεπτά.

Related Posts

ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Οι ψητές γλυκοπατάτες γίνονται το τέλειο συνοδευτικό για ψητά κρέατα ή πουλερικά. Αν θέλετε, μπορείτε να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και να τις πολτοποιήσετε σε ένα κρεμώδη και πικάντικο πουρέ.

ΚΟΡΜΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΚΟΡΜΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Ένας υπέροχος κορμός αρκετά διαφορετικός από τον κλασσικό σοκολατένιο. O πουρές φυστικιών είναι που δίνει την πιο έντονη γεύση.