DINA NIKOLAOU
Παρόλο που ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σπουδάζοντας οικονομικά και marketing στο Παρίσι, το πάθος μου για τη μαγειρική και την γαστρονομία με κέρδισε, κάνοντάς με να αλλάξω ρότα στη ζωή μου. Δεν σταματώ να αναζητώ νέα υλικά και γεύσεις και να πειραματίζομαι. Ταξιδεύω, μαγειρεύω, ονειρεύομαι... Σας προσκαλώ να ταξιδέψετε μαζί μου και να ανακαλύψετε την Ντίνα...
TIPS EXPRESS
Είναι προτιμότερο να αγοράζουμε τα μπαχαρικά ολόκληρα και όχι τριμμένα, αφού, έτσι διατηρούν περισσότερο τα αρώματά τους. Ένα μικρό γουδί είναι απαραίτητο όταν έχουμε ολόκληρα μπαχαρικά για να τα σπάσουμε λίγο πριν τα προσθέσουμε στο μαγείρεμα. Για να διαλέξουμε το μοσχοκάρυδο ή το ξύλο κανέλας, μπορούμε να τα τρίψουμε με ένα μαχαιράκι την φλούδα τους και να τα μυρίσουμε. Η …
Copyright © 2018 Dina Nikolaou
- Built using Kale Pro by LyraThemes.