προορισμός…γεύση!

Chef of the Year ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, Restaurant Manager of the Year o Μιχάλης Λαδάς και FNL αστέρια για τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall

Σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαΐου στo κατάμεστo αμφιθέατρο του Ωδείου Αθηνών πραγματοποιήθηκαν τα έκτα FNL Best Restaurant Awards όπου απονεμήθηκαν 16 Ειδικά Βραβεία και βραβεύτηκαν 204 εστιατόρια σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εξαιρετικά τιμητική διάκριση του Chef of the Year απονεμήθηκε στον Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George  Αστέριο Κουστούδη αναγνωρίζοντας το κορυφαίο ταλέντο του  και τη συμβολή του στη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας. Άλλη μια ξεχωριστή διάκριση, αυτή του  Restaurant Manager of the Year, έλαβε ο maître του εστιατορίου Tudor Hall Μιχάλης Λαδάς για τη συνεισφορά του στην εστιατορική ιστορία της Αθήνας και την 35ετή του πορεία σε κορυφαία εστιατόρια.

Το GB Roof Garden Restaurant με Chef de Cuisine τον ταλαντούχο Νίκο Λιόκα απέσπασε ένα αστέρι στην κατηγορία Σύγχρονη Διεθνής Κουζίνα και το Tudor Hall Restaurant με Chef de Cuisine τον χαρισματικό Νίκο Λειβαδιά διατηρεί για ακόμη μια χρονιά τα δυο αστέρια του στην κατηγορία της Διεθνούς Υψηλής Γαστρονομίας. Πρόκειται για μια σειρά σημαντικών διακρίσεων που επιβραβεύουν το όραμα, την αφοσίωση και το υψηλό επίπεδο μιας «δεμένης» ομάδας σε επίπεδο κουζίνας και σέρβις, η οποία προάγει την ελληνική γαστρονομία σε ένα ευρύ και διεθνές κοινό διατηρώντας επάξια τον τίτλο του leader στην εστίαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *