προορισμός…γεύση!

Η σειρά σκουπών SE από την Kärcher προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα που απασχολεί όλα τα νοικοκυριά. Ο καθαρισμός των υφασμάτινων επιφανειών δεν εμπεριέχει πλέον καμία δυσκολία καθώς οι σκούπες SE παρέχουν με μια κίνηση βαθύ καθαρισμό για τέλειο αποτέλεσμα.

Ο μήνας Φεβρουάριος που διανύουμε είναι ένας μήνας μετά τις γιορτές, που σημαίνει πως έχουμε ανοίξει το σπίτι μας σε καλεσμένους και αν όχι, σε κάθε περίπτωση το έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει αρκετά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να σηκώσουμε τα χαλιά, μπορούμε όμως να διαθέσουμε ελάχιστο χρόνο για να καθαρίσουμε το σπίτι μας σχολαστικά, μιας ο καθαρισμός είναι θέμα υγείας και χρειάζεται να γίνεται εις βάθος, όχι μόνο δυο φορές το χρόνο με το στρώσιμο και το ξεστρώσιμο των χαλιών. Το χώμα, η σκόνη και οι ρύποι συγκεντρώνονται στα χαλιά και τις επιφάνειες τις οποίες τις συγκρατεί. Υπάρχουν και τύποι βρωμιάς οι οποίοι δε φαίνονται και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω  για να ασχοληθούμε περισσότερο με την βαθιά καθαριότητα κάθε υφασμάτινης επιφάνειας.

Οι σκούπες SE που είναι τόσο εύχρηστες όσο και μια ηλεκτρική σκούπα, φέρνουν την αξιοπιστία του επαγγελματία στην υπηρεσία της καθημερινής καθαριότητας, με αποτελεσματική χρήση τόσο στο πλύσιμο των χαλιών, στην αφαίρεση πατημασιών από μοκέτες, καθώς και στο εύκολο καθάρισμα του καναπέ από κάθε είδους λεκέ. Χάρη στη δυνατότητα λειτουργίας 3 σε 1, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκούπα ξηρής – υγρής αναρρόφησης για την αφαίρεση λεπτόκοκκων ή υγρών ρύπων. Αξίζει επιπλέον να αναφερθεί πως ως μηχανή πλύσης-απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για νοικοκυριά με μικρά παιδιά, άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και κατοικίδια ζώα, διότι καθαρίζει βαθιά τις ίνες των χαλιών, τις ταπετσαρίες, τα στρώματα και τα ελαφριά έπιπλα. 

Τα καινοτόμα προϊόντα της σειράς SE διαθέτουν δύο κάδους, έναν κάδο για το καθαρό νερό και έναν κάδο για το βρώμικο. Στον κάδο του καθαρού νερού προσθέτουμε νερό και απορρυπαντικό. Στη συνέχεια οι μηχανές ψεκάζουν το καθαριστικό διαλυμένο στο νερό υπό πίεση βαθιά μέσα στις ίνες και στη συνέχεια απορροφούν το νερό μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά. Το καθαριστικό διάλυμα ψεκάζεται βαθιά μέσα στις ίνες των υφασμάτινων επιφανειών και έπειτα αναρροφάται ξανά μαζί με τους αφαιρούμενους ρύπους. Λεκέδες από λίπη, σκόνη και οσμές απομακρύνονται με αποτελεσματικότητα. Συνεχίζουμε μέχρι να βγαίνει πλέον καθαρό το νερό. Επίσης, υπάρχει και το εξάρτημα χειρός ως ειδικό εξάρτημα για τον καθαρισμό των επίπλων με ταπετσαρίες και τα καθίσματα του αυτοκινήτου.

Οι πρωτοποριακές σκούπες SE από την Kärcher διαθέτουν επίσης και ένα ειδικό εξάρτημα κατάλληλο για τον καθαρισμό των επίπλων με ταπετσαρίες και τα καθίσματα αυτοκινήτου.

Η Kärcher Greece, για πάνω από 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, προσφέρει λύσεις για κάθε δύσκολη εργασία καθαρισμού, μέσα από μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της, όσο και να βρίσκεται δίπλα στις απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας των καταναλωτών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σκούπες SE της Kärcher μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *