προορισμός…γεύση!

Στο Athénée, το πιο κοσμοπολίτικο spot της Αθήνας, oι γευστικές προτάσεις του chef Νίκου Σκλήρα με all time αγαπημένα πιάτα αλλά και νέες εντυπωσιακές προσθήκες έχουν μετατρέψει τα Κυριακάτικα brunch σε θεσμό. 

Κάθε Κυριακή ο βραβευμένος chef του Athénée υποδέχεται και μοιράζεται την κουζίνα του εμβληματικού εστιατορίου με έναν αναγνωρισμένο pastry chef.

Από τις 15 Ιανουαρίου ο επόμενος καλεσμένος pastry chef θα είναι ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο οποίος θα παρουσιάσει το «The Timeless Brunch», με γλυκιές δημιουργίες που θα ξυπνήσουν μνήμες της παλιάς Αθήνας.

Γλυκά που αγαπήθηκαν στο παρελθόν και τείνουν να ξεχαστούν, όπως η Νουγκατίνα, η Σεράνο, η Black Forest, η Τρούφα κ.α. αλλά φερμένα στο σήμερα με σύγχρονες τεχνικές και άριστα υλικά, αποτέλεσαν την έμπνευση του Δημήτρη Μακρυνιώτη για την δημιουργία του «The Timeless Brunch».

Ο κατάλογος «The Timeless Brunch», μαζί με τον κατάλογο brunch του Athénée, θα είναι διαθέσιμος από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου από τις 12:00 έως τις 17:00.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Athénée βρίσκεται στις προτάσεις του περίφημου Οδηγού MICHELIN με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

Διαχρονικές γεύσεις, πρώτης ποιότητας υλικά, νέες προτάσεις αλλά και ποικιλία στις επιλογές, είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά της γαστρονομικής εμπειρίας στο Athénée.

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *