Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

GREEK LUXURY PRODUCTS – ΤΟ ΠΡΩΤΟ GOURMET CORNET ΣΤΟ ATTICA

GREEK LUXURY PRODUCTS – ΤΟ ΠΡΩΤΟ GOURMET CORNET ΣΤΟ ATTICA

Το attica, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα, προσθέτει στο brand list του και προϊόντα υψηλής γαστρονομίας και συνεργάζεται με την Greek Luxury Products και μαζί δημιουργούν το πρώτο gourmet corner στον 5ο όροφο του πολυκαταστήματος στο City Link. Ένας υπέροχος χώρος σχεδιασμένος από τον γνωστό αρχιτέκτονα Τασο Ζέππο και την Zege Architects δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει τα ωραιότερα gourmet προϊόντα από Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα από την συλλογή της GLP όπως το σπάνιο μέλι Βανίλια Μαινάλου που είναι το ίδιο με το Μανούκα Μέλι της Ν. Ζηλανδίας, οι καρδιές άγριας αγγινάρας σε λάδι, προϊόν παγκοσμίως μοναδικό, ολόκληρες φράουλες από την Παύλιανη confit και πολλά άλλα, ξεχωριστών ελλήνων παραγωγών με μεγάλη ποικιλία και αποκλειστικά τα μοναδικά προϊόντα δημιουργίες και επιλογές της διεθνους Σεφ Ντινας Νικολάου, καθώς και αποκλειστικά επίσης τα βιολογικά κρασιά του αμπελώνα του Navarino Vineyards αποτελούν αμετρητες επιλογες απόλαυσης.

Χαβιάρι από την σειρα της GLP με 8 διαφορετικές ποικιλίες με ασυγκριτη ποιότητα και προσιτή τιμή από τις καλύτερες φάρμες διεθνώς, παλαιωμένο χαβιάρι αλλά και οικολογικό από την πρώτη Ρωσική φάρμα καθώς και φρέσκιες Eλληνικές αλλά και Ιταλικές Λευκές και Μάυρες Τρούφες και προϊόντα τους, για πρώτη φορα διαθέσιμα σε κατάστημα στην Ελλάδα σε τόσο μεγάλη ποικιλία. Accessories όπως χαβιαριέρες γνωστών οίκων, κουτάλια από φίλντισι και κόφτες τρούφας υπάρχουν διαθέσιμα για να συμπληρώσετε τις αγορές σας.

Από το κατάστημα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτερες  διεθνείς αποκλειστικότητες στον χώρο των gourmet τροφίμων. Petrossian Paris ο καλύτερος οίκος χαβιαριου στον κόσμο των Αρμένιων αδερφών Πετροσσιαν που το όνομά τους είναι συνυφασμένο με την λέξη χαβιάρι μαζί με όλη την σειρα προϊόντων, όπως καπνιστούς σολομους διαφόρων ειδών, αποξηραμένο χαβιάρι ή αποσταγμένο χαβιάρι, ολόκληρο Foie Gras Entier σε βάζα, το ωραιότερο καβούρι αλάσκας στον κόσμο, λάδι τρούφας, τα μοναδικά λευκά ροδάκινα σε  βανίλια και πάρα πολλά άλλα. Confiture Parisienne, οι masters των μαρμελάδων και των spreads δημιουργούν στο Παρίσι με τους πιο γνωστούς Σεφ στον κόσμο με πολύ φαντασία συνδυασμούς γεύσεων που κάνουν εντύπωση με highlight της γεμίσεις των περίφημων γλυκών σε σχήμα φρούτων του πιο διάσημου ζαχαροπλάστη στον κόσμο Cedric Grolet.

Maison Boissier, μέ πάνω από 100 χρόνια ιστορία ο γαλλικός οίκος που φτιάχνει τα ωραιοτερα Marron Glacier στον κόσμο και τα περίφημα πέταλα σοκολάτας με λουλούδια και φρούτα καθως και τα διασημα after dinner καραμελάκια του Harry΄s Bar σε υπέροχες καλαισθητες συσκευασίες είναι σίγουρα κάτι που μένει.

Extrem Jamon, μία από τις καλύτερες εταιρίες jamon pata negra στον κόσμο από την Εξτραμαδούρα της Ισπανίας, μετά το Selfridges και στην Ελλάδα με μία σειρά μοναδικών προϊόντων σε τρομερες συσκευασίες δώρου που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Επίσης από την ίδια περιόχη η μοναδική φάρμα ηθικής εκτροφής χηνων στον κόσμο με ηθικό Foie Gras, Rilletes  Jamon χήνας.
Οι διάσημες σοκολάτες La Molina από την Ιταλία, Rococo αλλά και οι Choc on Choc  από Λονδίνο.

Ολα τα υπέροχα προϊόντα συνδυάζονται σε υπέροχα καλάθια δώρου και μπορούν να δημιουργηθούν ανάλογα με τις επιλογές σας. Ιταλικά Proseco, τα περίφημα Rosemary Water NO 1 και  NO 1 Botanicals από τους Βασιλικούς Βρετανικούς κήπους του Λονδινου νερά με 9 διαφορετικά herbal infusions, τα φυσικά προϊόντα τρούφας και foie gras Hungarian Heritage και πολλά ακόμα.

Ολα τα υπέροχα προϊόντα συνδυάζονται σε υπέροχα καλάθια δώρου και μπορούν να δημιουργηθούν ανάλογα με τις επιλογές σας που σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες catering σε συνεργασία με κορυφαίου σεφ και με τα ωραιότερα προϊόντα μπορούν να κάνουν γιορτές και ειδικές περιστάσεις αξέχαστες.


Related Posts

COOKIES ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

COOKIES ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Οι γνώμες διίστανται: άλλοι τα θέλουν αφράτα, ψωμωμένα και μαλακά (ιδίως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι). Άλλοι πάλι τα θέλουν λεπτά και απολαυστικά κρατσανιστά. Περί ορέξεως λόγος ουδείς. Όλοι έχουν τα δίκια τους. Εδώ είμαι εγώ για να σας πω τα μυστικά και τα κόλπα […]

10 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΜΑΣ

10 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΜΑΣ

Όλοι ξέρουμε ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Γεμίζει τις μπαταρίες μας και μας δίνει δύναμη για το «τρέξιμο» που ακολουθεί. Εγώ σας δίνω τις προσωπικές μου επιλογές για ένα γεμάτο πρόγευμα που ξέρω ότι θα απολαύσετε. Ξεκινάμε λοιπόν… Στύψτε ένα πορτοκάλι […]Subscribe