Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

«Grèce… La Cuisine Authentique»

«Grèce… La Cuisine Authentique»

Το βιβλίο, «Grèce… La Cuisine Authentique» από τον γαλλικό, εκδοτικό οίκο Hachette αντιπροσωπεύει όλες τις μάχες, όλη τη δουλειά και το πάθος που έχει μοιραστεί τόσα χρόνια η chef, μαζί με την αδελφή της Μαρία Νικολάου, για να δείξουν το αληθινό πρόσωπο της ελληνικής κουζίνας στη Γαλλία.
Η ελληνική κουζίνα μετράει χιλιάδες χρόνια ύπαρξης και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο εξωτερικό. Εκτός από την γεύση, την συνοδεύει η γενναιοδωρία, η αγκαλιά, το φίλεμα που οι Έλληνες προσθέτουν στα πιάτα τους και τα κάνουν να ξεχωρίζουν.
Μέσα από τις συνταγές του βιβλίου, έχουν την ευκαιρία οι γάλλοι, να «γευτούν» την Ελλάδα και να ταξιδέψουν μέχρι το Πήλιο και τη Σύρο με τη ματιά της Emanuela Cino (φωτογράφος) και Mélanie Martin (στυλίστρια).
Οι συνταγές παρουσιάζονται χωρίς τουριστικά κλισέ και μεταδίδουν το πάθος, τον πολιτισμό, την μαγεία της ανακάλυψης νέων παραδοσιακών προϊόντων καθώς επίσης και την σημασία ενός καλού ελληνικού γεύματος.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe