destination taste!

To METAXA σε απολαυστικά κοκτέιλς

To METAXA σε απολαυστικά κοκτέιλς

Ένα υπέροχο, μεθυστικό σεμινάριο απολαύσαμε όλοι την Πέμπτη 20 Απριλίου αφιερωμένο στο METAXA.
Οι αγαπημένες μου Ειρήνη Γάκη και Huity Κωνσταντινίδου ήρθαν μαζί με την κούκλα Φένια Αθανασιάδη, για να μας φτιάξουν δροσερά κοκτέιλς που δένουν αρμονικά με τις συνταγές μου.
Εκτός από τα κοκτέιλς, δοκιμάσαμε και την «μυστική» συνταγή που έφεραν σε ένα μικρό μπουκάλι και μας ζήτησαν να προσπαθήσουμε να αναγνωρίσουμε τα αρώματά της. Φυσικά, δεν μας είπαν το «μυστικό», αλλά σίγουρα μας κέντρισαν τις αισθήσεις.
Τα κοκτέιλς της Φένιας, ήταν υπέροχα και ταίριαζαν απόλυτα με την Ταρτίνα με καραμελωμένα ντοματίνα και κατσικίσια γραβιέρα, τα μοσχαρίσια εσκαλόπ με μανιτάρια με τα μανιτάρια αλλά και δύο επιδόρπια που φρόντισα να δημιουργήσω.
Το Brownies με σιροπιαστά κεράσια, αλλά και μια τούρτα-έκπληξη με φράουλες για να τιμήσω την αγαπημένη μου Ειρήνη που είχε τα γενέθλιά της.


Related Posts

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

Το γνωρίζουμε και το βρίσκουμε σχεδόν σε όλες τις συνταγές (στα ορεκτικά, στα κυρίως και στα επιδόρπια). Σίγουρα θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο το να μη βάλετε αλεύρι στο αγαπημένο σας κέικ! Το αλεύρι σήμερα, δεν είναι το αλεύρι όπως παλιά, όπως το ξέραμε… έχει […]

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Μεγάλο κεφάλαιο της διατροφής μας το σπανάκι και ακόμα μεγαλύτερη η ιστορία του. Πιστεύετε ότι κατάγεται από την Περσία και μέχρι τον 12ο αιώνα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη όπου έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές. Το σπανάκι το καταναλώνουμε σχεδόν όλο το χρόνο αλλά η σπορά του […]