DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Αγαπημένη απόλαυση, ελαφριά, εύκολη και σκέτη γλύκα! Η «μεταβολική» συνταγή της γεύσης που περιλαμβάνει πλουσιοπάροχα βιταμίνες της ομάδας Β, οι οποίες βελτιώνουν τις βιολογικές καύσεις του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D, τονώνεται το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μπισκότα βιεννέζικα με κακάο
Ingrédients
Εκτέλεση/Instructions
-
Κοσκινίζω το αλεύρι με το κακάο και το αλάτι
-
Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάω μέχρι να αφρατέψουν
-
Προσθέτω το αυγό, την βανιλίνη και συνεχίζω το χτύπημα για 3-4 λεπτά ακόμα
-
Προσθέτω το αλεύρι με το κακάο και το αλάτι, το ηλιέλαιο και το γάλα και χτυπάω μέχρι να ενσωματωθούν στα υπόλοιπα υλικά
-
Στρώνω στη λαμαρίνα του φούρνου χαρτί ψησίματος
-
Αδειάζω τη ζύμη σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με δαντελωτή μύτη και φτιάχνω ροζετούλες
-
Ψήνω τα μπισκοτάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά περίπου