Ελάχιστα υλικά αλλά από τα πιο εύκολα και νόστιμα μπισκότα που θα δοκιμάσετε. Δεν περιέχουν γλουτένη, λακτόζη και ζάχαρη. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή ή έχουν κάποια δυσανεξία.

Μπισκότα vegan με αμύγδαλο και ταχίνι
Ingrédients
Εκτέλεση/Instructions
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C με αέρα
-
Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα του φούρνου
-
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το ταχίνι, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια και ζεσταίνω σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν
-
Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω το μείγμα 15 λεπτά να κρυώσει
-
Σε ένα μπολ βάζω την πούδρα αμυγδάλου
-
Προσθέτω το μείγμα με το ταχίνι και ανακατεύω
-
Πλάθω μικρά μπαλάκια και τα τοποθετώ στη λαμαρίνα
-
Πιέζω λίγο για να γίνουν πιο πλατιά και πασπαλίζω με λίγα ψιλοκομμένα φυστίκια
-
Ψήνω στο φούρνο για 10 λεπτά
-
Σβήνω το φούρνο και τα αφήνω για 5 λεπτά ακόμη
-
Αποσύρω από το φούρνο και τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν