destination taste!

13 Φεβρουαρίου: Μοντέρνες πίτες και τάρτες με Ζύμη Ψαχνών

13 Φεβρουαρίου: Μοντέρνες πίτες και τάρτες με Ζύμη Ψαχνών

Η Ζύμη Ψαχνών, ξεκινώντας το 1984 με την παρασκευή παραδοσιακών ζυμαρικών και λίγο αργότερα με την παρασκευή προϊόντων ζύμης, βασισμένα στον παραδοσιακό «νοικοκυρίστικο» τρόπο, δεν έχει σταματήσει να με εντυπωσιάζει με την ποιότητα και την σταθερότητά της. Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στα εξαιρετικά υλικά (φύλλο κανταΐφι, Βυρητού, Κρούστας, σφολιάτα) της είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει. Πίτες, τάρτες και μαγειρέματα όπως δεν τα έχετε φανταστεί.

 

 

     


Related Posts

ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ

ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ

Πανεύκολα σφολιατάκια που γίνονται πολύ γρήγορα. Αν δεν σας αρέσουν τα κεράσια μπορείτε να βάλετε φράουλες, βερίκοκα, βανίλιες ή όποιο άλλο φρούτο αγαπάτε.

ΓΡΗΓΟΡΕΣ GALETTE ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ & ΒΑΝΙΛΙΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΕΣ GALETTE ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ & ΒΑΝΙΛΙΕΣ

Με μια καλή σφολιάτα και φρέσκα φρούτα, μπορείτε να έχετε το πιο εντυπωσιακό και νόστιμο γλύκισμα για να κλείσετε ένα ωραίο δείπνο. Φρούτα μπορείτε να βάλετε ανάλογα με την εποχή και τα γούστα σας!



Subscribe