destination taste!

Πάντα τραγανό κοτόπουλο

Πάντα τραγανό κοτόπουλο

Συνήθως όταν ψήνουμε ένα κοτόπουλο, πολλές φορές μπορεί να είναι μαλακό αλλά όχι και τόσο τραγανό, ή το αντίθετο, δηλαδή τραγανό αλλά ξερό στο εσωτερικό του. Ποιο είναι λοιπόν, το μυστικό μου για μια τέλεια χρυσαφένια κρούστα;
Πριν βάλετε το κοτόπουλο σας στο φούρνο, θα πρέπει απλά να το αλείψετε με βούτυρο και στη συνέχεια με αλεύρι. Με αυτό το τρόπο θα δημιουργήσετε μια τραγανή κρούστα όταν θα ψήνετε το κοτόπουλο. Επίσης, εάν δεν θέλετε να βάλετε βούτυρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού.


Related Posts

ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ… Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ!

ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ… Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ!

Ίσως να έχετε ακούσει για τη νέα θεραπεία αυτή, ίσως όχι… πάντως μιας και το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά σιγά- σιγά και μπαίνουμε στο μήνα του σταφυλιού, σας έχω κάτι ξεχωριστό, κάτι καινούργιο και πρωτότυπο: την σταφυλοθεραπεία! Το φθινόπωρο έχει και αυτό τα καλά του. Συνεχίζουμε […]

ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς πως όλο και πιο συχνά, βρίσκουμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ, βιολογικά προϊόντα. Μεγάλες, μικρές και καινούργιες εταιρίες προτείνουν αυτό το κάτι διαφορετικό αλλά υγιεινό. Η αλήθεια είναι πως τα προτιμώ και εγώ και σε κάθε μου καινούργια συνταγή […]